OVER ONS

Riverside is sinds 2013 actief bezig met het begeleiden van mensen die zich beter willen voelen en meer uit hun leven willen halen. Door studies, sport en mijn achtergrond als leidinggevende binnen de krijgsmacht heb ik geleerd dat het essentieel is om zowel Mentaal als Fysiek Fit te zijn. De ervaring is dat hoe meer deze onderdelen in balans zijn, des te meer je uit jezelf en het leven zal halen.

Riverside helpt u om doelen in uw leven wel te halen, terugkerende situaties te verbeteren en het algehele zelfbeeld en zelfvertrouwen binnen korte tijd en op een blijvende manier te versterken. Dit doet Riverside op een unieke en uiterst effectieve oplossingsgerichte manier. Riverside kijkt met name naar de sterke kanten en de dingen die wel goed gaan en niet alleen naar wat er niet goed gaat of beter moet.

Met deze no-nonsense en pro-actieve opvatting geeft Riverside aan u de mogelijkheid om snel tot de kern van een probleem en een oplossing te komen. Hierdoor kunt u direct merkbare verbetering realiseren in communicatie, persoonlijke ontwikkeling, fysieke gesteldheid, relaties, werk en het dagelijkse leven.

Wij kijken kritisch naar deze methodieken en halen eruit wat bij u werkt. Het onderdeel van een methodiek wat niet of minder goed werkt vervangen we met goed werkende technieken en oefeningen uit een andere methodiek. Dit geeft de Coach de mogelijkheid om samen met u een specifiek coachingsplan te formeren en uit te voeren. Dit plan is dan volledig op de wens en hulpvraag van u toegepast en vrij van “nonsense”. Hierdoor kan er op korte termijn resultaat worden geboekt waardoor er minder consults nodig zijn en op deze manier u kosten bespaart.

Naast deze no nonsense opvatting streeft Riverside ernaar om zo laagdrempelig mogelijk te zijn. Wij plannen initieel de gesprekken in onze praktijk voor mentale en fysieke ontwikkeling, maar gewoon bij u thuis, buiten of in de sportschool is ook een mogelijkheid. Voor ons is het belangrijk dat wij onze consults plannen in een voor u veilige en vertrouwde omgeving. U bent hier zelf de beslissende factor in.

Voor Riverside is elke locatie mogelijk mits u zichzelf kan zijn en samen met de coach oplossingsgericht te werk kan worden gegaan.

 

Actuele wachttijd: 1 week voor intakegesprek, 2 weken voor start behandeling/begeleiding

Klachten jaarverslag:
In het afgelopen jaar van 1-07-2020 t/m 30-06-2021 zijn er geen klachten binnen gekomen over onze dienstverlening.