COACHING

"NO NONSENSE HULPVERLENING"

Coaching door uw Riverside coach helpt u om doelen in uw leven wel te halen, terugkerende situaties te verbeteren en het algehele zelfbeeld en zelfvertrouwen binnen korte tijd en op een blijvende manier te versterken. Dit doet Riverside op een unieke en uiterst effectieve oplossingsgerichte manier. Riverside kijkt met name naar de sterke kanten en de dingen die wel goed gaan en niet alleen naar wat er niet goed gaat of beter moet.

Riverside coacht op de volgende drie hoofdonderdelen.

Lifecoaching: voor verbetering in het dagelijks leven
Communicatie coaching: leer effectiever communicderen
Loopbaancoaching: voor re-integratie, loopbaankeuze of beter professioneel functioneren

Wat is het doel van lifecoaching?

Door bewustwording van en het creeeren van een positiever zelfbeeld, kunt u meer uit uzelf en het leven halen dan dat u op dit moment doet. Life Coaching bij Riverside is erop gericht beperkende factoren te onderkennen en het leven zodanig te restylen zodat u optimaal gebruikt maakt van uw aanwezige kwaliteiten. Door dit te doen is de ervaring dat het zelfbeeld positief veranderd en het gevoel van geluk groeit. Essentieel hierbij is een goede balans te vinden tussen uw leven en persoonlijkheid.

Wij richten ons met lifecoaching op de drie voornaamste levensvragen:

Wie ben ik?

Wat kan ik?

Wat wil ik?

Uw Riverside coach gaat een serie gesprekken met u aan waarin hij zich op u afstemt, zodat u altijd kunt rekenen op een open, eerlijke en nieuwsgierige opstelling. Tijdens het coachingsgesprek zal hij luisteren, samenvatten en doorvragen. Het uitgangspunt voor de coach is de doelstelling die u wilt halen. Deze doelen zullen we in de intake helder krijgen en (SMART) formuleren.

Uw Riverside coach zal u aanmoedigen om uitdagende doelen te stellen en obstakels te overwinnen. Vertrouwen, respect en openheid zijn hierbij de basisprincipes!

Wat doen we tijdens communicatie coaching?

Deze vorm van coaching binnen Riverside richt zich specifiek op uw verbale, maar vaak nog belangrijker, uw non verbale communicatie. Wij gebruiken hiervoor uiterst effectieve oefeningen, zelfreflectie technieken en NLP oefeningen. Door de confrontatie met hoe u daadwerkelijk communiceert, los van wat u zegt en hoe de informatie bij de ontvanger binnenkomt, kunt u samen met de coach bepalen wat uw sterke en minder sterke kanten in uw communicatie zijn. Doordat de Riverside coach dit u zelf laat ervaren is de grootste stap naar het verbeteren van uw communicatie al gezet. Het streven van de coach is om u binnen korte tijd (gemiddeld 2a3 consults) wegwijs te maken in uw verbeterde communicatie en alle positieve veranderingen die dit met zich meebrengt.

Wat houdt loopbaancoaching door Riverside in?

Loopbaancoaching behandelt al uw loopbaanvragen:

Waarom loop ik steeds tegen hetzelfde aan?

Hoe haal ik weer voldoening uit mijn werk?

Wat wil ik nu, maar ook in de toekomst?

Is het reëel wat ik wil?

Waar liggen mijn kwaliteiten en wat zijn mijn valkuilen?

CounselingTrainingenVergoedingen

BENIEUWD HOE WIJ U KUNNEN HELPEN? NEEM DAN CONTACT OP!